miércoles, 7 de marzo de 2007

Sushi paso a paso

Aquí quedan as instruccións para facer sushi. É bastante doado. Cliqueade enriba da foto e se vos abrirán en grande as imaxes para que poidades velas "a toda plana".
Qué precidades : arroz codido (o punto é facil , que quede excesivamente machacado e brando), para facelo só tes que deixar o arroz fervendo en auga e te lees o xornal tomando un vermút, cando te lembres do arros outra vez, seguro que se che pasou e ese será o punto que precisemos. Láminas de nori (mércanse en herboristerías, corte inglés..etc) e algúns ingredentes que aquí vos presento en distintas recetas que se fixeron no taller de Sushi de betanzos e que Inés cacharrón apuntou para nós:
(LEMBROVOS QUE UNS POSTS MÁIS ABAIXO TEMOS DOUS VÍDEOS DO PASO A PASO DE COMO FACER SUSHI)
- jamón serrano, trucha, wakame y bambu
- jamón de pato, aguacate y zanahoria
- jamón, bambu y champiñón
- jamón de pato, queso de cabra y melocotón
- trucha, champiñón, nabo, queso de cabra
- bambu y trucha
- naranja, jamón serrano, wakame y aguacate
- naranja y salmón,
- naranja, salmón, aguacate y pepino
- bacalao, pimiento rojo, lechuga de mar y huevas de caviar rojas
- surimi ( palitos de cangrejo) alga dulce, aguacate, naranja y nabo en rodajas
- aguacate, surimi, naranja y pepinillo
- aguacate, angula, jamón, anchoa, gamba y tomate
- aguacate, pepino, bonito y sésamo






1 comentario:

Anónimo dijo...

Para a próxima cea fago un sushi ;-)

saudiños

pL