sábado, 29 de diciembre de 2007

Hamburguesas de algas

É curioso ver como as algas pouco a pouco van ampliando mercado e aparecen como ingrediente nos productos máis insospetados, como poideran ser as hambuerguesas, emblema do "fast food". Soria Natural ten unha liña de hamburguesas vexetáis nas que as inclúes, aínda que nunha proporción cativa, xunto a soia.
Máis información en: http://www.alecosor.es/
Esta é a información que proporcionan, aínda que está en inglés.

VEGETABLE BURGER, SEAWEED

INGREDIENTS: Fresh tofu 50% (soy beans,) brown rice, soy flour, seaweed (4 %), millet, onion, wheat gluten, sunflower oil, ground linseed, germinated Soya, garlic and sea salt.
NUTRITION AND ENERGY VALUE LABELLING (per 100 g):

- Energy........... 237.3 Kcal. / 995.2 Kj.
- Protein............................. 17.4 g
- Carbohydrate...... 17.4 g
- Fat.................................. 10.8 g of which:
- Saturates..................... 1.41 g
- Monounsaturates....... 2.68 g
- Polyunsaturates........... 6.69 g
- Cholesterol..................... 0 mg.



Seaweed is capable of concentrating a large amount of minerals and chlorophyll making it an ideal mineral supplement (iodine, calcium, iron, magnesium, etc.) to achieve a balanced diet. It contains high quality organic proteins.

No hay comentarios: