lunes, 16 de marzo de 2009

Cociñando Arroz con berberechos e crema de codium



O Codium é un xénero encadrado nas clorófitas que ten varios representantes, sendo o C.fragile e C.tomentosum as especies máis abondosas no noso litoral. O Codium é referido como alimento en diversas culturas, pero en Galicia aínda non é empregado con frecuencia. POr iso, chamoume a atención esta receita emitida na TVG elaborada por Antonio Botana Álvarez, cociñeiro do Pandemonium, emprazado en Cambados. Os ingredentes son doados de obter e o Codium é unha especie moi fácilemente recoñecible.
Aquí queda a receita:
agalega.info - Videos das noticias dos informativos da TVG

1 comentario:

Anónimo dijo...

Olá, professor Raúl. Meu nome é Luzia e sou profª de Biologia com especialização em Botânica (Etnobotânica). Gostaria de trocar idéias sobre a Botânica Marinha e seus usos na medicina natural.
Aguardo resposta.
Luziabotanica@uol.com.br